Станах жертва на тормоз още като дете. Спомням си, че родителите

...
Станах жертва на тормоз още като дете. Спомням си, че родителите
Коментари Харесай

Поли Генова през сълзи: Станах жертва на тормоз още като дете

Станах жертва на тормоз още като дете. Спомням си, че родителите ми започнаха от пети клас да ме пускат да се прибирам с градски превоз, което за мен беше супер независимост. Осъзнаваха, че съм на стадий, на който би трябвало да мога да се оправям сама. Това супер. Обаче в един миг осъзнах, че като ходя на учебно заведение и се прибирам – един човек ме следи. Виж какъв брой глупава постъпка. За да не спрат родителите ми да ме пускат сама, не им споделих, което е огромна неточност. Казвайте! Казвайте всичко на родители си, даже да ви е боязън, тъй като, когато не споделяте, няма кой да ви помогне.

Това съобщи певицата Поли Генова в подкаст по телевизия The Voice. По думите й, до момента в който се е прибирала от учебно заведение сама, чужд я е преследвал по улицата.

" Аз слизах, по-рано, на разнообразни спирки, с цел да не знае, че ще сляза. Крила съм се, едно доста гадно напрежение, че някой непрестанно те следи. В учебно заведение го виждах по какъв начин седи в профил и още веднъж не им споделих. Не знам дали, може би, съм споделила с приятелите си по-нататък. Но това е доста ужасно ", изясни още певицата.

" Трябва да сме извънредно внимателни, изключително хората, които са познати и провокират повече внимание. Това не значи, несъмнено, че би трябвало да се вглъбим и да станем параноични. Но би трябвало да бъдем деликатни. Аз като родител би трябвало да съм доста деликатна с това какво вършат децата ми и до какво имат достъп ", сподели Поли Генова.

Изпълнителката на " If love was a crime " прикани да опитваме да преодоляваме тези страхове, тъй като " те са в главата ни ":

" Много постоянно съм улавяла себе си, че изпитвам някакъв тип уплах от нещо, което в действителност е преодолимо и е единствено в съзнанието ми. Никъде другаде. И от мен зависи да се оправя с това, да зная, че това е единствено един боязън – нищо друго. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР